Petreceri copii – Cum alegem locatia potrivita?

Petreceri copii – Cum alegem locatia potrivita?

Vine  ziua copilui meu, cum gasesc locul potrivit pentru petrecere ?

Orice alegere pentru copilul nostru este grea. De ce ? Pur si simplu pentru ca totul trebuie sa fie perfect cand e vorba de propriul copil.

In primul rand trebuie sa fie un spatiu cu care sa simti ca rezonezi atat din punct de vedere al aspectului, dotarii si amenajarilor cat si a personalului.

Apoi, trebuie sa fie un spatiu curat si aerisit. O igiena defectuoasa vizibil  cu bai murdare, mochete patate si prafuite, jucarii necuratate, lipsa ferestrelor si a luminii naturale, clar nu sunt un mediu propice pentru o petrecere de copii.

Adaptat varstei aniversatului si pe cat posibil copiilor invitati la petrecere. La 1, 2 ani nu poti alege o locatie cu tobogane imense, instalatii gonflabile sau acele calupuri de instalatii cu plase unde parintii nu au acces iar copiii mici, cel mai probabil, vor sta pe margine sa se uite. In plus, tipul acesta de spatii stimuleaza joaca individuala si mai putin pe cea de grup, copiii devin agitati si haotici, iar uiplacerea petrecerii aniversare se pierde iar totul incepe sa semene cu o intalnire cu colegii la locul de joaca.

Spatiile puternic colorate care aparent “ar atrage copiii” nu fac decat sa ii oboseasca si mai mult pe cei mici, astfel mai degraba cautati ceva cu bun gust, fara exces din acest punct de vedere.

Un alt aspect foarte important il reprezinta oamenii cu care veti interactiona, personalul, cat este de flexibil, receptiv si dispus sa va ajute sa aveti petrecerea pe care v-o doriti pentru copilul vostru.

Mai jos aveti o lista cu cateva aspecte importante si intrebari folositoare :

  • Toalete curate si dotate cu toate cele necesare
  • Jucarii intregi si curate
  • Mancarea de unde provine ?
  • Animatorul ce experienta are ? Ce program desfasoara ?
  • Care este programul petrecerii ?
  • La ce ora puteti ajunge ? Daca se accepta prelungiri peste programul de petrecere ?
  • Exista un frigider in care sa puteti tine tortul sarbatoritului ?
  • Zona de schimbat copiii mici si zone de joaca pentru ei
  • Orice alte taxe aditionale care pot exista – este de preferat sa stiti de ele decat sa aveti surprize neplacute
  • Exisa un nr minim de locuri de parcare pe care sa le puteti folosi ?

Cu siguranta lista poate fi personalizata in functie de nevoile, dorintele si asteptarile voastre insa va poate fi de folos pentru a initia o discutie atunci cand porniti in cautarea locatiei potrivite.

In cazul in care Casuta Aventurilor este pe lista voastra pentru petrecerea aniversara ne puteti cere detalii sau puteti programa o vizita pentru a vedea locatia.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

kids.png

Vrei sa fii la curent cu ofertele si evenimentele noastre?

 Inscrie-te in gasca noastra de prieteni!

Te-ai abonat cu succes!