Despre Noi

Cu mult entuziasm si o tona de ambitie am pornit acest proiect frumos numit Casuta Aventurilor, un centru de activitati recreative si de educatie non-formala pentru copii.

Fiind parinti la randul nostru am fost mereu in cautare de locatii si activitati dedicate copiilor la care sa putem participa. Pentru ca, noi credem in educatia timpurie a copilului si in importanta expunerii copilului de la varste cat mai fragede la activitati si evenimente specifice pentru o dezvoltare armonioasa si echilibrata, am gandit, am adaptat si am creat un spatiu cat mai child&family friendly in care sa imbinam utilul cu placutul, activitatile cu joaca si invatarea cu distractia.

Ne-am dorit un loc in care cei mici sa regaseasca linistea si siguranta de ACASA dar si bucuria de a intalni noi parteneri de joaca, de a participa la activitati menite sa ii recreeze, sa ii distreze dar si sa ii stimuleze sa invete in moduri cat mai creative.

 

spectacole pentru copii

Noi spunem mereu ca la Casuta Aventurilor cream amintiri…da, da  cele mai frumoase amintiri pentru o viata. Pleci cu amintirea celei mai frumoase petreceri aniversare organizate pentru copilul tau, cu amintirea primului specatcol vazut impreuna, a primei creatii mestesugite de manutele lui mici sau a primei imbratisari de la un nou prieten, pleci cu amintirea fericirii de pe chipul copilului tau, chiar daca uneori se lasa si cu lacrimi la plecare.

Mai mult decat atat, toate activitatile noastre sunt concentrate in jurul nevoilor reale ale copiilor si parintilor zilelor noastre. In zilele noastre sunt parinti care aleg o bona pentru copilul lor sau care ii incredinteaza bunicilor, sunt parinti care lucreaza intr-un program destul de flexibil, la fel cum sunt parinti care din diferite motive isi doresc sa amane inceperea gradinitei , insa indiferent de alegerea lor sunt constienti ca  micutul lor are nevoie si de o dezvoltarea sociala adecvata si echilibrata. Pentru toate aceste nevoi am implementat serviciile de BABY-PARKING de luni pana vineri.

O alta provocare in viata de parinte este aceea ca iti doresti ca micutul tau sa urmeze cursuri in functie de inclinatiile si pasiunile lui, dar nu vrei sa pierzi ore pe drumuri  pentru acestea. La Casuta Aventurilor vei gasi cursurile potrivite chiar langa Casa ta!

Nu o sa iti umplem  timpul cu motive pentru care sa ne alegi sau sa incercam sa te convingem ca suntem cei mai buni. O singura vizita iti va demonstra cu siguranta asta.

Daca iti place ce am gandit pentru tine si copilul tau, te asteptam cu drag in clubul nostru de aventurieri!

 

kids.png

Vrei sa fii la curent cu ofertele si evenimentele noastre?

 Inscrie-te in gasca noastra de prieteni!

Te-ai abonat cu succes!