Baby parking

De Luni pana Vineri te poti bucura de programul nostru de Baby-parking dedicat copiilor intre 2 si 5 ani

Ce ne propunem cu acest program de baby parking pentru copii?
Este un program de educatie complementara dar si de dezvoltare socio-emotionala a copiilor prescolari, gandit prin prisma nevoilor copiilor de aceasta varsta.
Ce are special ?
Conceptul de baby parking ofera flexibilitate prin faptul ca ofera o alternativa parintilor care nu vor sa isi introduca inca copiii in clasicul sistem educational, adaptabilitate, prin multitudinea de oferte gandite pentru nevoile reale ale copiilor si parintilor, unicitate prin conceptul original , implicare, pasiune si devotament.

dsc_0448

Ce inseamna de fapt acest program de baby parking la Casuta Aventurilor?

Programul propus implica serii de activitati zilnice pentru copii:  invatare creativa, arts&crafts, cooking, explorare senzoriala, explorare si cunoastere a naturii, activitati de inspiratie Montessori, joaca libera si de grup, care au atat scop educativ cat  si de dezvoltare cognitiva, comportamentala si socio-emotionala a copiilor.

In plus, pentru ca suntem constienti de importanta invatarii unei limbi straine de la varste cat mai fragede, am introdus in programul nostru 1/2h de stimulare in limba engleza/ zi. Si cum joaca e cel mai bun si stimulativ mod de a invata ….ne vom juca, invatand.

Un alt aspect important in dezvoltarea micutilor de aceasta varsta este limbajul care reprezintă un instrument important pentru echilibrul emotional si integrarea sociala a copiilor. Astfel am considerat necesar introducerea in programul nostru a 1h/saptamana dedicata dezvoltarii si stimularii vorbirii.

Clubul Casuta Aventurilor promoveaza si  urmareste o integrare cat mai usoara a copiilor in colectivitate prin oferirea de sprijin si ajutor pentru a interrelationa.

Copilul este stimulat, incurajat sa faca, sa gandeasca, sa incerce, sa comunice prin metode cat mai blande, aratand intelegere si respect fata de dorintele proprii.

Am creat un mediu cat mai apropiat de cel de acasa cu zone diferite pentru odihna, masa, joaca si activitati. Cei mici se vor simti in siguranta, protejati, ajutati, intelesi.

Va propunem mai multe tipuri de abonamente, perfect adaptabile nevoilor voastre.

* Orice vizita se programeaza in prealabil.

* Ne puteti cere oricand mai multe detalii.

Baby-parkingSolutia ideala pentru timpul taulei30/2h

O multitudine de optiuni pentru tine

 • 4h = 45 lei
 • 1 zi = 55 lei
 • Ab 20 ore/2 luni = 250 lei
 • Ab 50 ore/3 luni = 450 lei
 •  * abonamentele sunt transmisibile
 •  * fratii 50% reducere
Abonamente cu vizite lunare program scurtPerfect pentru copilul taulei150/5 vizite

Vrei sa vii mai des?

 • 8  vizite/luna = 220 lei
 • 12 vizite/luna = 300 lei
 • 1 luna = 500 lei
Abonamente cu vizite lunare la program lungPerfect pentru copilul taulei200/5 vizite

Vrei sa vii mai des?

 • 8 vizite/luna = 280 lei
 • 12 vizite/luna = 390 lei
 • 1 luna = 600 lei
kids.png

Vrei sa fii la curent cu ofertele si evenimentele noastre?

 Inscrie-te in gasca noastra de prieteni!

Te-ai abonat cu succes!